Tutustu villiin luontoon muodikkaissa liikuntavaatteissa!

Juuri nyt luontoretkeily on erityisen hyvä vaihtoehto! Luonnossa pääsee rentoutumaan maksutta ja turvallisesti. Vaikka ensin saattaakin tuntua, ettei luonnossa ole niin väliä millaisia kuteita päälle pukeen, niin kun asiaa miettii pidemmälle, kannattaa kivoihin ja muodikkaisiin liikuntavaatteisiin panostaminen, sillä ne piristävät vähintäänkin omaa mieltä. Tämä artikkeli tarjoaa hyviä vinkkejä, joiden avulla pääset tutustumaan villiin luontoon muodikkuudesta tinkimättä!

Vinkkejä onnistuneisiin luontoretkiin

Jotta luontoretki olisi mahdollisimman onnistunut, kannattaa sitä suunnitella hieman etukäteen. Tutustu valitsemaasi kohteeseen jo etukäteen ja ota huomioon sen erityispiirteet. Varmista, millaisia välineitä ja eväitä tarvitset retkelle ja pidä huolta siitä, että kaapistasi löytyy retkelle sopivat vaatteet. Etenkin kenkien mukavuuteen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, sillä epämukavat kengät pilaavat helposti koko retken.

Lumisena talvena luonnossa voi harrastaa suosittuja talviurheilulajeja, kuten hiihtoa. Lasten kanssa voi lähteä vaikkapa pulkkamäkeen ja retkiluistelukin on kiva vaihtoehto, kunhan vain varmistaa, että olosuhteet ovat turvalliset. Retkiluistelemaan ja moniin muihinkin talviurheiluharrasteisiin kannattaa lähteä mieluummin porukalla kuin yksin. Yhdessä liikkuminen on turvallisempaa! Talvella kannattaa kokeilla myös lumikenkäilyä ja muita hieman harvinaisempia lajeja.

Erilaiset luontopolut ovat erityisen hyviä vaihtoehtoja keväisin ja syksyisin, kun luonto on monen mielestä kauneimmillaan. Keväällä luonto puhkeaa kukkaan ja syksyllä se saa upean väriloisteen, jonka ihaileminen on erityisen rentouttavaa. Entistä terveellisempi elämäntapa ja laihduttaminen ovat teemoja, jotka herättävät runsaasti keskustelua ja säännöllinen liikunta luonnossa onkin oivallinen tapa tukea terveellisiä elämäntapoja sekä laihdutusta. Itseään voi palkita ja hemmotella laihdutuksen yhteydessä vaikkapa uusilla vaatteilla, uudessa pienemmässä koossa.

Mistä löydän trendikkäät vaatteet luontoretkelle?

Ruotsalaista urheilumuotia löytyy aimn.fi-nimiseltä sivustolta. Kuten edellä jo mainittiin, ovat mukavat kengät erityisen tärkeät luontoretkellä. Mukavat sneakersit ovat hyvä vaihtoehto kuivalla säällä ja niitä löytyy Aim’n-verkkokaupan valikoimista. Lisäksi löydät verkkokaupasta muun maussa sukkia, alusvaatteita, uimapukuja, takkeja, huppareita, treenitoppeja, urheiluliivejä, shortseja ja trikoita. Voit siis valita samaan tilaukseen kerralla niin alusvaatteita kuin päällysvaatteitakin ja luoda tyyliisii sopivan trendikkään kokonaisuuden verkkokaupan valikoimista.

Myös raskaana olevien naisten kannattaa huolehtia säännöllisestä liikunnasta ja Aim’n tarjoaakin myös tähän sopivia raskaustrikoita. Näissä trikoissa harjoittelu onnistuu myös raskausvatsan kanssa ja luontoretkelle lähteminen tuntuu entistä mielekkäämmältä, kun päällä on hyvin istuvat trikoot.

Jopa kruununprinsessa Victoria on tullut tunnetuksi innostuksestaan luontoretkeilyä kohtaan, eikä hänen upea tyylinsä ole pettänyt myöskään luonnon keskellä. Victoria onkin oivallinen inspiraation lähde etsiessäsi vinkkejä omaan pukeutumiseesi! Victorian tyyliä on helppo jäljitellä ruotsalaisilla treenivaatteilla, joita löytyy Aim’n-verkkokaupasta. Valitse inspiraation lähteeksi vaikkapa muutama sinua miellyttävä kuva Victorian vaatteista ja asusteista ja yritä löytää samantapaisia vaihtoehtoja Aim’n-verkkokaupasta. Tuotteiden selaaminen ja vertailu on tehty verkkokaupassa helpoksi ja voit näppärästi klikata ostoskoriin sinua miellyttävät tuotteet, joilla saat luotua itsellesi Victorian tyyliä jäljittelevän trendikkään luontoretkityylin!