Tonttulakit ulkoilmapikkujouluihin

Koronarajoitukset ovat vaikuttaneet tapaamme tavata muita ja viettää erilaisia juhlia eikä rajoituksille vielä näy varmaa loppua. Jouluna 2020 monet pikkujoulut jouduttiin perumaan ja moni haluaakin varmistaa, että tänä vuonna ei käy samoin, olipa koronatilanne sitten mikä tahansa. Yksi hyvä idea on järjestää pikkujoulut ulkona, upean luonnon keskellä, pienellä porukalla turvavälejä noudattaen. Löydät tästä artikkelista hyviä vinkkejä ulkoilmapikkujouluihin.

Tonttuilua ulkoilmassa

Pikkujoulut on näppärä järjestää vaikkapa laavulla, jonne voidaan kokoontua pienellä ystäväporukalla paistamaan nuotiossa vaikkapa kasvisnyyttejä ja vaahtokarkkeja ja nauttimaan lämmintä kaakaota hyvässä seurassa. Juhliin sopivat tonttulakit on näppärä tilata Partyking-verkkokaupasta, josta löytyy samalla muutakin juhlatunnelmaa nostattavaa tavaraa.

Hyvällä porukalla hyvä ruoka ja mahdollisuus jutella muiden kanssa riittää vallan mainiosti korona-ajan pikkujoulujen ohjelmistoksi. Näihin juhliin kannattaa kuitenkin muistaa pukeutua lämpimästä eli perinteiset pikkumustat voi suosiolla unohtaa! Ohjelmanumeroksi voi valita vaikkapa pulkkamäen tai retkiluistelua – säästä ja olosuhteista riippuen.

Tällaiset ulkoilmajuhlat ovat loistava tapa myös kohottaa työyhteisön me-henkeä. Perinteisissä työpaikkojen pikkujouluissa me-henki saattaa olla koetuksella, koska joillakin juhlijoilla saattaa juhlatunnelma nousta hattuun liikaakin, jolloin saattaa tulla tehneeksi jotakin sellaista, jota myöhemmin syvästi katuu. Ulkoilmajuhlissa sen sijaan säilyy tavallista helpommin tervejärkinen tunnelma, jossa tarkoituksena on pitää yhdessä hauskaa! Nolostuttavia seuraleikkejä kannattaa kuitenkin välttää, sillä moni työntekijä kokee ne lähinnä vaivaannuttaviksi.

Koska pikkujoulut on tällä kertaa tarkoitus viettää ulkona, kannattaa jo etukäteen varmistaa, että juhlien jäljet on helppo ja nopea siivota heti juhlien jälkeen. Juhlista ei saa jäädä mitään jälkiä, kuten roskia, luontoon, vaan luonto pitää jättää siistiksi myös juhlien jälkeen. Mukaan kannattaakin pakata välineitä, joilla jälkien siivoaminen onnistuu nopeasti ja näppärästi ilman ylimääräistä vaivaa.

Juhlatuotteet ja -herkut netistä

Juhlatuotteet ja -herkut on näppärää tilata netistä, sillä näin niiden hankkimiseen menee tavallista vähemmän aikaa ja juhlien järjestäjä säästyy ylimääräiseltä stressiltä. Yleensä netistä tilaaminen säästää myös rahaa, sillä nettikauppojen hinnat ovat perinteisesti hyvin kilpailukykyisiä kivijalkaliikkeiden hintoihin verrattuina.

Partyking on hyvä sivusto aloittaa juhliin valmistautuminen. Sieltä löytyy nimittäin monia juhlatuotteita, joiden avulla tunnelman nostaminen kattoon onnistuu helposti. Jo melko pienillä yksityiskohdilla voidaan vaikuttaa juhlien tunnelmaan tai teemaan ja Partyking tosiaan kiinnittää huomiota pieniin, hauskoihin yksityiskohtiin. Verkkokaupan tuotteilla loihdit juhliisi hauskan tunnelman. Verkkokaupasta löytyy myös hyviä pieniä lahjaideoita, joilla voi ilahduttaa ystäviä, läheisiä tai työkavereita. Yhtenä juhlien ohjelmanumerona voikin olla pienten lahjojen jakaminen jokaiselle yhteisestä lahjapussista, johon jokainen osallistuja on etukäteen hankkinut juhlan teemaan sopivan lahjan etukäteen sovitulla hinnalla.