Tutustu Marokon villieläimiin ja MoroccanOil-tuotteisiin verkossa!

Marokko tarjoaa turistille upeita elämyksiä eikä Marokon upea luonto ole suinkaan poikkeus! Juuri nyt Marokon matka vain jää useimmilta pelkäksi haaveeksi, sillä koronaepidemian aiheuttamat rajoitukset rajoittavat matkustamista. Juuri nyt onkin hyvä aika tutustua Marokon villieläimiin ja MoroccanOil-tuotteisiin, jotka tuovat edes ripauksen Marokon tunnelmaa suoraan kotiisi – koronaturvallisesti.

Tutustu Marokon villieläimiin verkossa

Marokon villieläimiin on nyt hyvä tilaisuus tutustua verkossa, sillä esimerkiksi monet suoratoistopalvelut lähettävät laadukkaita luontodokumentteja. Marokosta löytyy monia mielenkiintoisia eläinlajeja, kuten harvinaisia atlasleijonia, joita löytyy esimerkiksi Rabatin eläintarhasta. Kyseisessä eläintarhassa huippuharvinainen atlasleijona on saanut jopa perheenlisäystä, mikä on lajin kannalta erittäin hyvä uutinen. Kyseessä on nimittäin erittäin harvinainen laji, sillä atlasleijonia metsästettiin 1900-luvun alussa niin paljon, että ne kuolivat Afrikasta sukupuuttoon.

Marokossa on mahdollista kokea myös esimerkiksi upeita elämyksiä, joissa yhdistyvät niin apinat kuin vesiputouskin. Maan korkeinta vesiputousta, Cascades d’ Ouzoudia, kuvaillaan nimittäin jopa paratiisiksi vuoriston ja autiomaan sylissä ja tätä paratiisia vartioivat sosiaaliset, vekkulit berberiapinat. Ne ovat niin tottuneita ihmisiin, että saattavat suostua jopa vierailijan kanssa kaverikuvaan. Tosin kuvan ottamisen jälkeen ne saattavat varastaa varomattoman vierailijan kameran tai älypuhelimen. Juuri nyt tästäkään elämyksestä ei pääse nauttimaan paikan päälle, mutta esimerkiksi YouTubesta löytyy upeita alueelta otettuja videoita!

Tilaan MoroccanOil-tuotteita suoraan kotiin

Jos Marokko-kuume iskee ja joudut jotenkin taltuttamaan sitä, kannattaa kotiin tilata MoroccanOil -tuotteita. Monen mielestä Marokossa juuri parasta ovat erilaiset huumaavat tuoksut ja näiden tuotteiden avulla saatkin kotiisi aimo annoksen Marokon tunnelmaa. Samalla hellit kehoasi ja hiuksiasi upean tuoksuisilla ja tehokkailla MoroccanOil-tuotteilla, joita monet pitävät hiusöljyjen aatelina.

Tästä sarjasta löytyy esimerkiksi ravitsevia shampoita ja hoitotuotteita hiuksille ja erilaisia maskeja kasvoille. Monelle asiakkaalle nämä tuotteet ovatkin suoranaisia luottotuotteita, joita he hankkivat kerta toisensa jälkeen. Tuotteita on helppo tilata hajuvesi.fi-sivustolta, josta ne lähetetään sinulle 24 tunnin aikana tilauksen tekemisestä. Sivustolla on asiakkaita jo yli 800 000 ja se on saanut Trustpilotissa asiakkailtaan viiden tähden huippuarvioinnin.

Näissä tuotteissa käytetään laadukasta ja arvokasta arganöljyä, joka on varmasti ollut suuri syy sille, että lähes kotikutoisesta tuotemerkistä on noussut yksi alan luotetuimmista yrityksistä, jonka tuotteita asiakkaat suorastaan odottavat. Yksi tuoteryhmän suosituimmista tuotteista on edelleenkin MoroccanOil Treatment -hoitoöljy, joka oli alun perin se hittituote, jonka ansiosta yritys nousi suureen suosioon sekä laajan asiakaspiirin tietoisuuteen. Hoitoöljyn koostumus on paksu ja väriltään öljy on tummankeltaista. Se kosteuttaa ja silottaa karheita, kuivia ja pörrööntyviä hiuksia ja sitä on mahdollista käyttää niin kuiviin kuin kosteisiinkin hiuksiin. Öljy on riittoisaa, sillä sitä ei yleensä tarvitse annostella hiuksiin kuin pienen tipan verran. Jos hiuksesi ovat kuivat ja karheat tai ne pörrööntyvät helposti, kannattaa kokeilla tätä tuotetta!