Talleta luontokuvasi upeisiin kehyksiin

Luontokuvaus on suosittu harrastus ja omien luontokuvien tallettaminen upeisiin kehyksiin tarjoaakin oivallisen vaihtoehdon nostaa oma innostus esiin myös kodin sisustuksessa. Kauniisti kehystetyt luontokuvat ovat upea sisustuselementti – etenkin, jos olet ottanut kuvat itse ja niihin liittyy tärkeitä ja rakkaita muistoja! Löydät tästä mielenkiintoisesta artikkelista hyviä vinkkejä, joiden avulla löydät netistä luontokuviesi arvoiset kehykset näppärästi netistä!

Mistä löydän upeat kehykset luontokuvilleni?

Halutessasi löytää upeat kehykset luontokuvillesi suosittelemme sinulle BGA-verkkokauppaa. Löydät verkkokaupasta laajan valikoiman eri tyyleihin sopivia kehyksiä ja muita sisustustuotteita. Samalla voit ostaa myös esimerkiksi valokuva-albumeita, joihin on mukava tallettaa sellaisetkin luontokuvat, jotka eivät päädy kodin seinille. Esimerkiksi romanttista kukkaistyyliä hehkuva Garden Harmaa -valokuva-albumi soveltuu hyvin luontokuvien tallettamiseen. Se on tarkoitettu 200 valokuvalle ja sen koko on 11 X 15 senttimetriä. Tällä hetkellä albumin hinta on BGA-verkkokaupassa hieman alle 25 euroa. Juuri sen oikean albumin löytäminen helpottuu, kun käytät verkkokaupan filttereitä. Voit suodattaa niiden avulla hakutuloksia albumin värin, tyypin ja sivumäärän mukaan.

Verkkokaupan Kehykset-osio tarjoaa laajan valikoiman luontokuville sopivia kehyksiä, jotka auttavat korostamaan kuviesi sisältöä. Voit jopa luoda niiden avulla luontokuvistasi näyttävän tauluseinän kotiisi. Jos olet päässyt nauttimaan vaikkapa upeasta safarista Keniassa tai näyttävistä revontulista koto-Suomessa, voi näistä elämyksistä luoda helposti tyylikkään, rakkaita muistoja sisältävän, tauluseinän kehystämällä monta samaan aiheeseen liittyvää, toisiinsa sopivaa kuvaa samantapaisiin kehyksiin ja sommittelemalla niistä seinälle upean kokonaisuuden. BGA:n valikoimat ovat erityisen laajat ja valikoimista löytyykin helposti erilaisiin sisustustyyleihin ja erilaisille luontokuville sopivia kehyksiä. Suositko sinä mieluummin tyylikkäitä vai erikoisia ja tavallisesta poikkeavia kehyksiä?

Ellei BGA:n valmiskehysvalikoimista löydy juuri sinun luontokuvillesi sopivia kehyksiä, tarjoaa BGA myös mahdollisuutta tilata kehykset mittatilaustyönä. Käytä valmiskehysten etsimisessä apuna BGA:n näppäriä filttereitä, joiden avulla voit suodattaa kehysten hakutuloksia kuvakoon, värin, materiaalin, lasityypin ja kehyksen kiiltävyyden mukaan.

Suurenna parhaat luontokuvasi tai teetä niistä julisteita

Parhaat luontokuvat kannattaa ehdottomasti suurentaa, jolloin niistä tulee entistäkin näyttävämpiä. BGA huolehtii myös luontokuviesi suurentamisesta. Voit tilata suurennoksen myös valmiiksi kehyksellä tai teettää kuvistasi näyttäviä luontojulisteita. Verkkokaupan sivuilta löytyy helpot ohjeet, joiden avulla voit ladata oman luontokuvamateriaalisi PNG- tai JPG-muodossa sivustolle julisteen teettämistä varten. Verkkokaupan julisteet painetaan yrityksen omassa painostudiossa ja niiden tulostamiseen käytetään korkealaatuista 230-grammaista paperia. Tulostuspaperi on erityisen kestävää ja sillä on FSC-sertifikaatti.

Löydät verkkokaupasta myös näppäriä galleria- ja kollaasi -kehyksiä, joiden avulla upeiden gallerioiden ja kollaasien luominen on erityisen helppoa. Tutustu esimerkiksi seuraaviin tuotteisiin: Gallery Solutions White 13 kuvalle, joiden koko on 10 X 15 cm, Superb AA Kollaasikehys kolmelle kuvalle, joiden koko on 10 X 15 senttimetriä ja Gallery Solutions White 9 kuvalle, joiden koko on 10 X 10 senttimetriä ja 10 X 15 senttimetriä. Näiden vaihtoehtojen hinnat alkavat noin 15 eurosta. Kallein vaihtoehto eli Gallery Solutions White 13 kuvalle maksaa noin 25 euroa. Näiden kehysten avulla kotiin onkin mahdollista luoda näyttäviä kollaaseja helposti ja pikkurahalla!

Erityisen näyttäviä kollaaseja luontokuvistasi voit luoda valikoimista löytyvällä Talavera-kehyksellä, johon mahtuu 24 valokuvaa. Kehys maksaa noin 45 euroa. Siihen mahtuu 24 valokuvaa, joiden koko on 10 X 15 senttimetriä. Kehyksen materiaali on komposiittia ja sen ulkomitat ovat 85 X 45 senttimetriä. Kehys ei sisällä tukijalkaa ja tämä kehys onkin tarkoitettu kiinnitettäväksi seinälle. Seinäkiinnitys tulee kehyksen mukana. Kehys painaa 2 500 grammaa ja sen lasi on pleksilasia.